Aanbouw en Verbouwingen

Limburg – Brabant – België

Over loomans bouwbedrijf

Loomans Bouwbedrijf wordt aangestuurd door de derde generatie van ons familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1934 heeft de familie Loomans meerdere specialistische bedrijven opgericht, waaronder deze op verbouw, onderhoud en schade gerichte organisatie. Natuurlijk zijn er korte lijnen met de andere bedrijven van de Loomans Groep. Indien gewenst kunnen we dus meerdere disciplines bij uw project betrekken.

We zijn trots op wat we in de loop der jaren samen met onze medewerkers hebben opgebouwd: een bedrijf waarin de tevredenheid van de klant voorop staat, maar waar ook de medewerkers jarenlang met plezier werken. Onze organisatie kent dan ook langdurige relaties met opdrachtgevers en weinig intern verloop.

We zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en dat garandeert dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid.

Een offerte aanvragen

Wij bieden heldere offertes voor alle soorten verbouwingen. Hebt u vragen? Dan helpen we u graag verder: neem contact met ons op door uw e-mail te sturen naar info@loomans.nl, of gebruik te maken van onderstaand contactformulier of te bellen naar 040 2112726. 

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Opmerkingen

  De optimale aanpak

  Voor onze zakelijke klanten realiseren wij aanbouwen en verbouwingen. Daarbij staan we garant voor een deskundige aanpak en een soepel verlopend project. We denken actief met u mee over mogelijkheden en kosten, waardoor we altijd tot het gewenste resultaat komen.

  We stellen haalbare bouwplannen op waarvan de kosten vooraf duidelijk zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Gedurende het gehele project hebt u vervolgens contact met dezelfde persoon. Deze is op de hoogte van de wettelijk eisen, uw wensen en de voortgang van de werkzaamheden. Dat levert een zorgvuldige coördinatie op.

  Verbouwen in de praktijk

  Wanneer u ervoor kiest om de samenwerking met ons aan te gaan, dan kunt u rekenen op het volgende:

  • We stellen één contactpersoon voor u aan.
  • Deze contactpersoon stelt voor het project een vakbekwaam team samen.
  • Wij stellen realistische bouwplannen en begrotingen op. U weet vooraf wat wanneer gebeurt, en hoeveel dit kost.
  • Wij werken alleen met hoogwaardige materialen.
  • Onze service stopt niet na het opleveren van uw project. We bieden u tevens nazorg, garantie en een uitstekende onderhoudsdienst.