Onderhoud en Schadeherstel

Limburg – Brabant – België

Flexibel in onderhoud en schadeherstel

Wij verzorgen onderhoud en schadeherstel voor zakelijke klanten aan gebouwen die in zowel zakelijk als particulier eigendom zijn. Door onze vakkundige aanpak van slijtage- en schadeherstel blijven panden in optimale conditie en wordt grotere vervolgschade voorkomen.

Doordat wij specialisten in huis hebben en een groot partnernetwerk hebben, kunnen wij u in uiteenlopende disciplines van dienst zijn. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn: herstellen van daklekkages of stormschade, onderhoud en reparatie van systemen voor verwarming, verlichting en luchtbehandeling, vervangen van hang- en sluitwerk na inbraak, verzorgen van noodreparaties na een ramkraak of na brand-, rook- of waterschade, verwijderen van graffiti en verdelgen van ongedierte.

Deskundige medewerkers

Onze medewerkers zijn – voor het vak en in hun specifieke specialisme – goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Allemaal zijn ze eraan gewend om constante kwaliteit te leveren, snel tot een goede oplossing te komen en op gelijkwaardig niveau met elkaar samen te werken. Bovendien hebben ze veel ervaring met communiceren met bewoners/gebruikers van de gebouwen waarin zij werken.

Meldkamer voor calamiteiten

Onze meldkamer is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar, dus in geval van een calamiteit kunt u ons onmiddellijk inschakelen. Diverse verzekeringsmaatschappijen, facilitaire diensten en vastgoedbeheerders maken gebruik van deze service. Daarnaast zijn wij partner van TONED (Totaal Onderhoud NEDerland), een landelijk opererende serviceorganisatie voor aansturing, controle en administratieve verwerking van storingsonderhoud.

KOBUS NL

KOBUS>NL is een landelijk netwerk van mkb bouwbedrijven die zich richten op hoogwaardige bouwkundige en technische dienstverlening. Loomans Bouwbedrijf is lid van KOBUS>NL voor de regio groot Eindhoven. Wilt u meer weten over KOBUS>NL en de samenwerkingsmogelijkheden? Bezoek dan de website.

Neem contact op

Hebt u een vraag? Stuur een e-mail naar info@loomans.nl, vul ons contactformulier in of bel ons via 040 21 12 726. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Contactformulier