Retail

Limburg – Brabant – België

Van deelproject tot turn-key oplevering voor de retail

Wij verzorgen (gedeeltelijke) verbouwingen en onderhoud voor de retail. Vooral bij verbouwingen wordt onze snelheid en flexibiliteit gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat uw winkel zo kort mogelijk buiten gebruik is en kunnen uitstekend omgaan met tussentijdse wijzigingen van de plannen.
Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen die vaak aan een half woord genoeg hebben en – als het project daarom vraagt – gemoedelijk samenwerken met het personeel van andere bedrijven.

Voor iedere (ver)bouwactiviteit in uw winkelomgeving, van een eenvoudige restyling tot de oplevering van een compleet nieuw in- en exterieur, van conceptontwikkeling tot turn-key projectcoördinatie: uw winkel is bij ons in goede handen.

Onze manier van werken sluit naadloos aan bij de eisen die grote winkelketens stellen. Geen wonder dat we ons in de loop der jaren hebben ontwikkeld tot een van de marktleiders op het gebied van winkel(ver)bouw en onderhoud in Nederland en België. Wij zijn dan ook partner voor zowel zelfstandige winkeliers als voor tal van gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers.

Contactformulier