Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Meedenken over de optimale oplossing

Of het nu om nieuwbouw, verbouwing, renovatie of groot onderhoud gaat: Loomans Bouwbedrijf staat garant voor een even deskundige als soepele realisatie van uw project. Decennia lang rekenen onze klanten – zowel ondernemers als particulieren  al op onze no-nonsense aanpak die gebaseerd is op het centraal stellen van uw behoeften en belangen. Wij voelen ons meer dan alleen de aannemer, de uitvoerder van uw bouwwerkzaamheden. Door actief met u mee te denken over wensen, mogelijkheden en kosten leveren wij een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering onderhoudt u contact met dezelfde persoon. Deze is volledig op de hoogte van zowel de wettelijk eisen en uw wensen als de voortgang van de werkzaamheden en dat levert een zorgvuldige coördinatie op.
Uw voordeel: de afgegeven tijdsplanning en kostenbegroting worden exact gevolgd.

Het werkgebied van Loomans Bouwbedrijf omvat Zuid Oost Brabant. Ons werkterrein omvat kleinere tot middelgrote panden zoals winkels, kantoren, bedrijfshallen en woonhuizen, met een nadruk op projecten waaraan hoge eisen worden gesteld. En onze activiteiten omvatten het hele scala aan bouwwerkzaamheden: van nieuwbouw en renovatie tot onderhoud en verbouwing. Voor al deze (deel)projecten zijn wij voor u een flexibele partner die ernaar streeft uw opdracht uit te voeren in overeenstemming met uw wensen en met een minimum aan overlast.

Loomans Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en dat garandeert dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Zo hanteren de bij Bouwend Nederland aangesloten bedrijven een bedrijfscode die malversaties moet voorkomen. Particulieren die met ons in zee gaan, kunnen rekenen op de extra zekerheid van BouwGarant.

 


trapgatsparing Eindhoven

Loomans Bouwbedrijf realiseert uw trapgatsparing, aanbouw of carport bij uw woning in of rond Eindhoven. Wij staan voor flexibiliteit, deskundigheid en topkwaliteit!

Loomans Bouwbedrijf realiseert uw erker, aanbouw of carport bij uw woning in of rond Eindhoven. Wij staan voor flexibiliteit, deskundigheid en topkwaliteit! Wij staan voor flexibiliteit, deskundigheid en topkwaliteit! Als gerenommeerd en all-round aannemer garanderen wij u een heldere bouwplanning en een realistische begroting.

Een aanbouw, trapgatsparing of carpoort

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw, trapgatsparing of carpoort bij uw woning in (de buurt van) Eindhoven: Loomans Bouwbedrijf staat garant voor een even deskundige als soepele realisatie van uw project. Decennia lang rekenen onze klanten al op onze no-nonsense aanpak, waarbij uw behoeften en belangen centraal staan. We zetten de voordelen van onze aanpak voor u op een rijtje:

  • We denken actief met u mee.
  • Al uw wensen, eisen en vragen bespreekt u met één contactpersoon.
  • Deze contactpersoon stelt een deskundig, enthousiast team samen.
  • Onze planningen, bouwplannen en begrotingen zijn realistisch en vooraf inzichtelijk.
  • Loomans werkt alleen met de meest hoogwaardige materialen.
  • We bieden u betrouwbare nazorg, garantie op het geleverde werk en een uitstekende onderhoudsdienst.
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en garanderen u daarmee dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid.

Voor de verwezenlijking van uw trapgatsparing, carpoort of aanbouw kunt u bij Loomans Bouwbedrijf uit Eindhoven direct online een vrijblijvende offerte aanvragen!

Contact opnemen

Hebt u vragen over de realisatie van een carpoort, aanbouw of erker bij uw woning in of nabij Eindhoven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Bel ons via 040 21 12 726.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
Tel: +31(0)40-2112726
Fax:+31(0)40-2113072
E-mail: info@loomans.nl