Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Partners om op te bouwen

Sinds de oprichting van het eerste Loomans bedrijf in 1934 hebben drie generaties onafgebroken gewerkt aan wat nu trots de Loomans Groep heet. Een bundeling van bedrijven die zich onderscheiden door eigenschappen als aandacht voor de klant, open organisatie en no-nonsense mentaliteit. En natuurlijk door een gezamenlijke markt: die van de bouw, verbouw, renovatie, reparatie en onderhoud.

U zult er kennis maken met enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers. Met mensen die een goede opleiding hebben genoten, want dat is iets waaraan wij veel aandacht schenken. Evenals trouwens aan kwaliteit en veiligheid. Of het nu gaat om betonboringen, beton zagen of andere werkzaamheden.

In zee gaan met de Loomans Groep betekent werken met gespecialiseerde bedrijven. Met ondernemingen die van elkaar weten wat ze kunnen en die u samen een compleet aanbod van activiteiten bieden. Het grote voordeel voor u is dat u altijd via één aanspreekpunt toegang hebt tot dit arsenaal aan bouwkundige kennis, kunde en ervaring. Gedurende de hele voortgang van uw project heeft u te maken met dezelfde contactpersoon. Deze is úw coördinator en aanspreekpunt in het bouwteam en houdt u op de hoogte van de voortgang. Hij coördineert, bewaakt, stuurt en neemt u dus alle zorg uit handen.

Kortom:de Loomans Groep, partners om op te bouwen!

De Loomans Groep kent vier ondernemingen die u, afhankelijk van uw behoeften, zowel elk afzonderlijk als in combinatie kunt inschakelen:

 

 
 
 

Loomans Groep
Leemkuil 13 
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72

E info@loomans.nl