Volg ons:

YouTube LinkedIn

Loomans is dealer van Miniflat. 

De houten serre en veranda specialist.

Miniflat ontwerpt en produceert al meer dan dertig jaar houten serres en terrasoverkappingen. Wij realiseren uw wens vlekkeloos zodat u kunt dromen achter glas. Onze serres brengen de natuur in huis, of het huis in de natuur. 

Wij realiseren uw serre, veranda, tuinkamer en/of verbouwing. Bij Loomans kunt U rekenen op een uitstekend advies, hoogwaardige materialen, vakkundige montage, service, nazorg en garantie. Wij maken gebruik van verschillende duurzame houtsoorten, die wij na behandeling in elke gewenste kleur kunnen aanleveren. 

Indien u optimaal en zo lang mogelijk wilt genieten van het aangename buitenleven in een natuurlijke ambiance zijn onze houten terrasoverkappingen of serres ideaal. 

Door onze al meer dan 75 jarige bouwkundig ervaring mag u van ons een gedegen advies en ontwerp verwachten. De bouwvergunnings-aanvraag, tekeningen, planning en uiteraard de realisatie kunt u met een gerust hart aan ons over laten. 

Wij realiseren niet alleen uw serre, veranda, terrasoverkapping, tuinkamer of lichtstraat. Onze kennis gaat veel verder. Denk daarbij aan onze andere bedrijfsactiviteiten zoals Loomans bouwbedrijf, Loomans kachels en openhaarden en Loomans keukens. Net als een woning of bedrijfspand, is het bouwen van een serre of veranda geen kleinigheid. Het gaat immers om een permanente bouw of aanbouw, iets dat jaren mee moet gaan. Daarom hebben wij een apart onderhoudsbedrijf voor de perfecte nazorg van de door ons gerealiseerde projecten. 

Tegenwoordig is een huis meer dan ooit een thuis, een plek die aan alle behoeften tegemoet moet komen, ook aan alle sociale, creatieve en recreatieve. Na een slopende dag van files en deadlines willen we er ’s avonds thuiskomen, rustig op adem komen of mensen gezellig uitnodigen. En als dat kan, mag dat met enig comfort en luxe.  

Door het gebruik van hoogwaardige glassoorten, geavanceerde ventilatie- en koeltechnieken garanderen wij een aangenaam klimaat, het hele jaar door. Voortdurend raadplegen wij constructeurs, deskundige huis- en tuinarchitecten, vakbekwame specialisten. Samen bundelen wij al onze kennis en ervaring om u droom waar te maken.

 

 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72