Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Meedenken over de optimale oplossing

Of het nu om nieuwbouw, verbouwing, renovatie of groot onderhoud gaat: Loomans Bouwbedrijf staat garant voor een even deskundige als soepele realisatie van uw project. Decennia lang rekenen onze klanten – zowel ondernemers als particulieren – al op onze no-nonsense aanpak die gebaseerd is op het centraal stellen van uw behoeften en belangen. Wij voelen ons meer dan alleen de aannemer, de uitvoerder van uw bouwwerkzaamheden. Door actief met u mee te denken over wensen, mogelijkheden en kosten leveren wij een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering onderhoudt u contact met dezelfde persoon. Deze is volledig op de hoogte van zowel de wettelijk eisen en uw wensen als de voortgang van de werkzaamheden en dat levert een zorgvuldige coördinatie op. Uw voordeel: de afgegeven tijdsplanning en kostenbegroting worden exact gevolgd.

Het werkgebied van Loomans Bouwbedrijf omvat Zuid – Oost Brabant. Ons werkterrein omvat kleinere tot middelgrote panden zoals winkels, kantoren, bedrijfshallen en woonhuizen, met een nadruk op projecten waaraan hoge eisen worden gesteld. En onze activiteiten omvatten het hele scala aan bouwwerkzaamheden: van nieuwbouw en renovatie tot onderhoud en verbouwing. Voor al deze (deel)projecten zijn wij voor u een flexibele partner die ernaar streeft uw opdracht uit te voeren in overeenstemming met uw wensen en met een minimum aan overlast.

Loomans Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en dat garandeert dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Zo hanteren de bij Bouwend Nederland aangesloten bedrijven een bedrijfscode die malversaties moet voorkomen. Particulieren die met ons in zee gaan, kunnen rekenen op de extra zekerheid van BouwGarant.

 

Verbouwingen

Bij verbouwingen is Loomans Bouwbedrijf uw betrouwbare aannemer! U kunt direct online een offerteaanvraag indienen voor uw verbouwing in of rond Eindhoven.

Bij verbouwingen is Loomans Bouwbedrijf uw betrouwbare aannemer! U kunt direct online een offerteaanvraag indienen voor uw verbouwing in of rond Eindhoven. Loomans Bouwbedrijf biedt u heldere, haalbare bouwplannen waarvan de kosten vooraf duidelijk zijn. Door een goede voorbereiding komen wij onze afspraken altijd na: zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Uw verbouwing in of rond Eindhoven

Loomans Bouwbedrijf is gevestigd in Eindhoven en werkt in een straal van 80 kilometer rondom deze stad. Voornamelijk in Brabant en Limburg realiseren wij verbouwingen. Loomans Bouwbedrijf is uw gerenommeerde all-round aannemer! Wij verzorgen graag alle facetten van uw verbouwing:

  • We stellen een eigen contactpersoon voor u aan.
  • Het project wordt gerealiseerd door een met zorg samengesteld team.
  • Alleen de beste materialen worden gebruikt bij uw verbouwing.
  • Wij adviseren u desgewenst over elk aspect van de verbouwingen.
  • Haalbaarheid is essentieel: wij bieden u een realistische planning en een eerlijke offerte.
  • Na afloop van uw verbouwing bieden wij garantie op het geleverde werk en een uitstekende onderhoudsdienst in Eindhoven en omgeving. 

Wat betreft een verbouwing is Loomans Bouwbedrijf een gevestigde naam in Eindhoven en omgeving! Al vele tevreden klanten gingen u voor. 

Een offerteaanvraag voor uw verbouwing

Loomans Bouwbedrijf biedt heldere offertes voor alle soorten verbouwingen. U kunt direct een offerteaanvraag indienen, zodat wij kunnen berekenen wat uw verbouwing gaat kosten. Hebt u vragen, dan helpen we u graag verder: neem contact met ons op door uw e-mail te sturen naar info@loomans.nl, gebruik te maken van ons contactformulier of te bellen naar 040 21 12 726.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
Loomans Bouwbedrijf 
Leemkuil 13
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26
F +31 (0) 40 211 30 72