Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Loomans Betonboringen garandeert u een kwaliteit en betrouwbare service voor zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten in de B&U- en GWW-sector. Voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Snel en flexibel want als geen ander weten we dat u altijd haast heeft en stilstand tot stagnatie leidt. Er is sinds 1972 een groot scala aan zaagmachines opgebouwd. Momenteel hebben wij de capaciteit om sparingen te realiseren tot een diepte van 900 mm. Ieder jaar breiden onze technische mogelijkheden zich verder uit, vakontwikkelingen worden op de voet gevolgd.


Het zagen kan plaatsvinden in vloeren en wanden, onder verschillende hoeken, van onder naar boven en in de volgende soorten materiaal: beton, asfalt en diverse steensoorten.


Mobiele service-units zijn uitgerust met materieel om u op elke locatie van dienst te kunnen zijn, tot selfsupporting, dus ook als er geen water of elektriciteit aanwezig is.


Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn met betrekking tot het zagen:

Handzagen:
Onze bedrijfwagens zijn standaard uitgerust met handzaagmachines. Met deze machine kan maximaal tot 14 cm diepte worden gezaagd. Door zijn omvang kan de handzaagmachine worden ingezet bij werken van geringe omvang of op plaatsen waar we met groter materieel niet bij kunnen.

Vloerzagen:
Wij kunnen vloerzagen tot een diepte van 60 centimeter. Het zagen gebeurt met een 380 volt zaagmachine of met een dieselzaagmachine op plaatsen waar voldoende ventilatie is.


Wandzagen:
Wij maken bij het wandzagen gebruik van automatisch aangedreven wandzaagmachines op krachtstroom of hydraulisch. Wandzagen kunnen wij tot een diepte van ongeveer 90 centimeter. Het zagen met een wandzaagmachine is vooral geschikt voor het zagen van rechthoekige uitsparingen voor ramen, deuren, trapgat en liften.


Partnerzagen:
Met onze hydraulisch of benzine aangedreven partnerzaagmachine kunnen wij trillingsvrij tot een diepte van 26 cm zagen in steen, beton en asfalt.


Kettingzagen:
Met deze zaagmachine kunnen wij zonder uitloop van de zaagsnede tot een diepte van 48 cm zagen in beton en steen.


Met onze draadzaagmachine kunnen wij onbeperkte wanddikten doorzagen. Ook kunnen wij met deze machine, ronde gaten tot ongeveer Ø 3500 mm zagen. Voorwaarde is wel dat er, ten behoeve van het opstellen van de machine, aan beide zijden van de te zagen betonconstructie een werkruimte van minimaal 1 meter beschikbaar is.


Toepassingen zaagwerk ten behoeve van
   

 • deur- en raamopeningen
 • trapgatsparingen
 • liftschachtopeningen
 • ventilatiesparingen
 • sleuven zagen t.b.v. electra- en waterleidingen
 • sleuven zagen t.b.v. vloer- en wandverwarming
 • sleuven zagen t.b.v. detectielussen
 • uittanden van metselwerk
 • dilatatie- en/of krimpvoegen

Stof- en/of wateroverlast wordt door middel van stof- en waterzuigers, opvang- bakken, plastic en andere preventie en protectiemiddelen tot ’n minimum gereduceerd. Indien gewenst kunnen wij onze werkzaamheden geluids- en trillingsarm verrichten en voor eigen water- en stroomvoorziening zorgen.Wij zorgen voor complete oplevering: verwijderen en afvoeren beton en schoon achterlaten werklocatie. Andere bijzondere wensen lossen wij op aan de hand van maatwerk


Zaagtechnieken

{Loomans Betonboringen is specialist in diverse zaagtechnieken. Of het nu gaat om beton, asfalt of sleuven zagen, Loomans helpt u als zaagbedrijf graag!}

Loomans Betonboringen is specialist in diverse zaagtechnieken. Of het nu gaat om beton, asfalt of sleuven zagen, Loomans helpt u als zaagbedrijf graag! Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven in de B&U- en GWW-sector, in nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Ruime toepassingen

Loomans Betonboringen heeft sinds 1972 ervaring met zagen en frezen. Of het nu gaat om wandzagen, betonzagen, asfalt zagen of sleuven zagen, Loomans beschikt over de juiste zaagmachines, deskundige medewerkers en de nieuwste technieken! Wij opereren vanuit Eindhoven en werken op elke gewenste locatie. Als professioneel zaagbedrijf kunnen wij u met diverse zaagtechnieken van dienst zijn:

 • Handzaagmachines zagen tot 14 centimeter diepte: handig bij kleine werkzaamheden en lastig bereikbare plekken.
 • Vloerzagen bereiken een diepte van 60 centimeter en zijn perfect voor de aanleg van vloerverwarming of afvoeren.
 • Wandzaagmachines werken hydraulisch of op krachtstroom en zagen tot 90 centimeter diep. Hiermee zagen we rechthoekige uitsparingen voor ramen, deuren, trapgaten en liften.
 • Partnerzagen werken hydraulisch of op benzine en zagen trillingsvrij tot 26 centimeter diep: prima geschikt voor steenzagen, betonzagen en asfalt zagen.
 • Kettingzagen zagen zonder uitloop tot 48 centimeter diep in beton en steen.
 • Draadzaagmachines zagen door onbeperkte wanddikten en zagen ronde gaten tot een doorsnee van 3500 millimeter.

Bovenstaande zaagtechnieken hebben vele toegepassingen, waaronder:

 • Het realiseren van deur- en raamopeningen.
 • Het uitzagen van trapgatsparingen, liftschachtopeningen en ventilatiesparingen.
 • Het zagen van sleuven voor elektra- en waterleidingen, vloer- en wandverwarming en detectielussen in asfalt.
 • Het uittanden van metselwerk.
 • Het realiseren van dilatatie- en krimpvoegen.

Hebt u interesse in onze expertise als professioneel zaagbedrijf, dan kunt u direct een offerte aanvragen!

Onze service

Loomans Betonboringen helpt u graag verder indien u vragen hebt over onze diverse zaagtechnieken en toepassingen: stuur uw e-mail naar info@loomans.nl, gebruik ons contactformulier of bel naar 040 21 12 726

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
 
Loomans Betonboringen
Leemkuil 13 
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26 
E info@loomans.nl
 
Loomans Limburg
T +31 (0) 46 436 03 45
info@loomans.nl
 
Loomans Zeeland
T +31 (0)164 85 25 88
info@loomans.nl
 
Brouwers
Sleuvenhakbedrijf
Belgie
T +32 32260325

E info@brouwershakbedrijf.com