Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Loomans Betonboringen garandeert u een kwaliteit en betrouwbare service voor zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten in de B&U- en GWW-sector.

Voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Snel en flexibel want als geen ander weten we dat u altijd haast heeft en stilstand tot stagnatie leidt.

Wij zijn vooral goed thuis in kleine sloopwerken met elektrische breekhamers zoals het verwijderen van keukens, sanitair en tegels in renovatie werk en het verwijderen van de uitgezaagde betonresten uit een sparing.

Daar waar de strengste eisen worden gesteld m.b.t. sloopwerk op het gebied van stofarm, geluidarm, trillingarm, milieu en veiligheid is Loomans een gedegen professionele demontage- en demolitiepartner.

Een specialisme van Loomans is het werken in bewoonde en/of in gebruik zijnde gebouwen. Onze bedrijfswagens hebben alle voorzieningen bij zich die nodig zijn voor het 'aan de bron' beheersen van verontreiniging: opvangbakken, water- en stofzuigers enzovoort  en vanzelfsprekend hebben onze deskundige medewerkers de dienstbare instelling die hiervoor nodig is. Onze werknemers vormen één van de belangrijkste schakels in de relatie met onze opdrachtgevers, het blijft immers mensenwerk.

Indien gewenst kunnen wij voor u stof- en/of geluidsisolerende wanden en/of schermen aanbrengen om de overlast tot een minimum te beperken. Wij kunnen ook zorg dragen voor de afvoer met containers, zodat u als klant hier geen omkijken meer naar heeft.

Veiligheid, netheid en het nakomen van onze afspraken is een vanzelfsprekendheid bij Loomans betonboringen.

Mede daardoor zijn diverse ziekenhuizen en instellingen vaste klant bij ons. Verder kunnen wij ook zorgen voor het onderstempelen, uitnemen en afvoeren van grote sparingen, zodat u alles in één hand kunt houden.

Wij zorgen voor complete oplevering: verwijderen en afvoeren van restmaterialen en schoon achterlaten werklocatie.

Andere bijzondere wensen lossen wij op aan de hand van maatwerk.

 

 

 

 
 
Loomans Betonboringen
Leemkuil 13 
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26 
E info@loomans.nl
 
Loomans Limburg
T +31 (0) 46 436 03 45
info@loomans.nl
 
Loomans Zeeland
T +31 (0)164 85 25 88
info@loomans.nl
 
Brouwers
Sleuvenhakbedrijf
Belgie
T +32 32260325

E info@brouwershakbedrijf.com