Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

 

Loomans Betonboringen garandeert u een kwaliteit en betrouwbare service voor zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten in de B&U- en GWW-sector. Voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Snel en flexibel want als geen ander weten we dat u altijd haast heeft en stilstand tot stagnatie leidt. Naar gelang uw wensen slijpen wij betonvloeren of wanden om oneffenheden weg te werken, om ze waterpas te maken of om een paar millimeter weg te werken.

Een wand of vloer te behandelen met een betonschuurmachine lijkt wellicht eenvoudig, echter een goed resultaat wordt alleen verkregen door vakmensen met de juiste kennis. De specialisten van Loomans beschikken over de kennis en het juiste materieel om dit tot een goed eindresultaat te brengen. Onze werknemers vormen één van de belangrijkste schakels in de relatie met onze opdrachtgevers, het blijft immers mensenwerk.

Een met (kracht)stroom aangedreven machine met diamantschijf kan, willekeurig welke wand en/of vloer, tot op de millimeter nauwkeurig afvlakken.

Onze werknemers zijn in staat uw vloer te analyseren en de juiste diamantkeuze te bepalen. Samen met u bekijken wij welke wensen u hebt en hoe wij daar met betonschuren en –polijsten de beste oplossing voor kunnen bieden. Opruwen of wel boucharderen van een vloer of wand gebeurt met een machine met hardmetalen lamellen. Veiligheid, netheid en het nakomen van onze afspraken is een vanzelfsprekendheid bij Loomans betonboringen.

Wij zorgen voor complete oplevering: verwijderen en afvoeren van restmaterialen en schoon achterlaten werklocatie.

Toepassingen:

 • ruwe vloeren/wanden glad maken
 • machine funderingen
 •  vloeren/wanden egaliseren
 • vloeren/wanden opruwen
 • vervuilde laag van bijvoorbeeld olie/vet verwijderen
 • verwijderen van markeringen op wand, vloer of weg
 • vloer ruw te maken t.b.v. antislip of betere aanhechting
 • cementfilm/sluier van betonnen vloeren verwijderen
 • esthetisch opfrissen van vloeren


Andere bijzondere wensen lossen wij op aan de hand van maatwerk.

 

Beton schuren

 

Beton laat u schuren door Loomans Betonboringen uit Eindhoven! Wij slijpen uw betonvloer of -wand snel en nauwkeurig om oneffenheden weg te werken.

Beton laat u schuren door Loomans Betonboringen uit Eindhoven! Wij slijpen uw betonvloer of -wand snel en nauwkeurig om oneffenheden weg te werken. Loomans Betonboringen garandeert u betrouwbare service en alleen de beste kwaliteit, voor zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten in de B&U- en GWW-sector. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen.

Uw betonvloer of -wand schuren

Afhankelijk van uw wensen slijpt Loomans Betonboringen uw betonvloeren of -wanden om oneffenheden weg te werken, ze waterpas te maken of om een paar millimeter weg te werken. Beton schuren lijkt eenvoudig, maar alleen vakmensen met de juiste kennis bereiken een optimaal resultaat. Onze specialisten beschikken over de kennis en het juiste materieel voor een goed eindresultaat! Een met (kracht)stroom aangedreven machine met diamantschijf kan elke betonwand en betonvloer schuren en daarmee tot op de millimeter nauwkeurig afvlakken. Onze werknemers analyseren het oppervlak en bepalen de juiste diamantkeuze. Beton schuren kan worden toegepast voor:

 • Het glad maken van ruwe vloeren en wanden.
 • Machinefunderingen.
 • De egalisatie van vloeren en wanden.
 • De opruwing van vloeren en wanden.
 • Het verwijderen van een vervuilde laag van bijvoorbeeld olie of vet.
 • Het verwijderen van markeringen op een wand, vloer of weg.
 • De verruwing van een vloer, bijvoorbeeld voor antislip of betere aanhechting.
 • Het verwijderen van een cementfilmof -sluier van betonnen vloeren.
 • Het esthetisch opfrissen van vloeren.

Uiteraard verwijderen wij restmaterialen. Wij laten de werklocatie schoon achter. Hebt u interesse, vraag dan direct een offerte aan!

Meer informatie

Loomans Betonboringen geeft u graag meer informatie over beton schuren. Of het nu gaat om een betonwand of betonvloer schuren, wij staan voor u klaar! Hebt u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
 
Loomans Betonboringen
Leemkuil 13 
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26 
E info@loomans.nl
 
Loomans Limburg
T +31 (0) 46 436 03 45
info@loomans.nl
 
Loomans Zeeland
T +31 (0)164 85 25 88
info@loomans.nl
 
Brouwers
Sleuvenhakbedrijf
Belgie
T +32 32260325

E info@brouwershakbedrijf.com