Volg ons:

YouTube LinkedIn

 

Een waarborg voor kwaliteit en flexibiliteit!

Vanaf 1972 is Loomans Betonboringen gespecia-liseerd in het boren, zagen, frezen en sleuvenzagen in beton, steen en asfalt voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bevestigings-technieken met chemische ankers of tweecomponentenverlijmingen, een discipline waaraan de overheid steeds hogere eisen stelt aan de hand van de Beoordelingsrichtlijn 0509 (BRL).

Onze servicewagens zijn rijdende magazijnen die standaard alles aan boord hebben wat bij een opdracht nodig kan zijn: de machines natuurlijk, maar ook de gediamanteerde gereedschappen en zelfs - indien gewenst - eigen stroom- en watervoorziening. We zijn dus werkelijk niet voor één gat te vangen! Te meer dankzij onze boorcapaciteit tot 3.500 mm en een maximale zaagdiepte in wanden en vloeren van 900 mm. Wij beschikken over betrouwbaar, vakkundig personeel, opgeleid in eigen bedrijf.

Een specialisme van Loomans Betonboringen is het werken in afbouwsituaties. Onze wagens hebben alle voorzieningen bij zich die nodig zijn voor het 'aan de bron' beheersen van verontreiniging: opvangbakken, water- en stofzuigers enzovoort  en vanzelfsprekend hebben onze deskundige medewerkers de dienstbare instelling die hiervoor nodig is. Mede daardoor zijn diverse ziekenhuizen en instellingen vaste klant bij ons. Verder kunnen wij ook zorgen voor het onderstempelen, uitnemen en afvoeren van grote sparingen, zodat u alles in één hand kunt houden.

Werken met Loomans Betonboringen levert u diverse voordelen op.Omdat al onze wagens standaard zo uitgebreid zijn uitgerust, kunnen we snel reageren. Voor ons geldt namelijk de betrouwbaarheidsregel 'planning is planning'. Ook als het gaat over de prijs trouwens, want we hanteren een duidelijke prijslijst.
Ons werkgebied omvat een regio met een straal van circa 80km.rondom Eindhoven, in Nederland en België zowel voor de B&U als de GWW-sector.

Wij zorgen voor complete oplevering: verwijderen en afvoeren van restmaterialen en schoon achterlaten werklocatie. Veiligheid, netheid en het nakomen van onze afspraken is een vanzelfsprekendheid bij Loomans betonboringen.
U kunt al 40 jaar rekenen op de topservice van betonboorbedrijf Loomans. Met ons vakkundig personeel is ons geen klus te moeilijk en met ons uitgebreide assortiment gereedschap zijn wij overal op voorbereid! Nu ook volledige service in Limburg en West-Brabant.

Betonboren

U kunt al 40 jaar rekenen op de topservice van betonboorbedrijf Loomans. Met ons vakkundig personeel is ons geen klus te moeilijk en met ons uitgebreide assortiment gereedschap zijn wij overal op voorbereid! Nu ook volledige service in Limburg en West-Brabant.

Loomans Betonboringen is al 40 jaar specialist in betonboren en zagen in afbouwsituaties. Daarbij kunt u rekenen op onze ervaring, topkwaliteit en flexibiliteit! Wij verzorgen betonboringen in Limburg en Brabant voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen, voor de B&U als de GWW-sector.

Boren en zagen in (on)gewapend beton

Sinds 1972 is Loomans Betonboringen specialist in het boren, zagen, frezen en sleuvenzagen in - al dan niet gewapend - beton, steen en asfalt. Tevens hebben we ons toegelegd op bevestigingstechnieken met chemische ankers of tweecomponentenverlijmingen, aangezien de overheid hieraan steeds hogere eisen stelt met de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 0509. Loomans Betonboringen is overal op voorbereid:

  • Onze servicewagens zijn rijdende magazijnen die standaard alles aan boord hebben wat bij betonboren nodig kan zijn: machines, gediamanteerde gereedschappen en indien gewenst eigen stroom- en watervoorziening.
  • Mede daardoor kiezen diverse ziekenhuizen en instellingen niet voor andere betonboorbedrijven, maar voor betonboorbedrijf Loomans!
  • Wij zorgen tevens voor het onderstempelen, uitnemen en afvoeren van grote sparingen, zodat u alles in één hand kunt houden.
  • Onze wagens hebben alle voorzieningen die nodig zijn voor het ‘aan de bron’ beheersen van verontreiniging: opvangbakken, water- en stofzuigers, enzovoorts.
  • Wij bieden een boorcapaciteit tot 3.500 millimeter en een maximale zaagdiepte in wanden en vloeren van 900 millimeter.
  • Onze toepassingen zijn zeer divers: van het zagen van een trapgat in beton tot het bevestigen van gevelelementen in gewapend beton.
  • We beschikken over betrouwbaar, vakkundig personeel, opgeleid in eigen bedrijf.

Onze uitstekende voorbereiding is vaak het halve werk, waardoor we de betrouwbaarheidsregel ‘planning is planning’ altijd kunnen nakomen. Ook de kosten van betonboren zijn zeer inzichtelijk, want we hanteren een duidelijke prijslijst. Vraag direct een offerte aan!

Contactinformatie

Wilt u meer weten over de expertise van Betonboorbedrijf Loomans in betonboren en zagen in (on)gewapend beton? Neem dan gerust contact met ons op! 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

 

 
 
Loomans Betonboringen
Leemkuil 13 
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26 
E info@loomans.nl
 
Loomans Limburg
T +31 (0) 46 436 03 45
info@loomans.nl
 
Loomans Zeeland
T +31 (0)164 85 25 88
info@loomans.nl
 
Brouwers
Sleuvenhakbedrijf
Belgie
T +32 32260325

E info@brouwershakbedrijf.com