Volg ons:

YouTube LinkedIn


 

Welkom bij Loomans Betonboringen Limburg BV.

Met ingang van medio september 2010 is er een nieuwe vestiging van Loomans Betonboringen geopend in Beek. 
 
Loomans Betonboringen bv heeft hierbij de volgende insteek:

• Vestiging in Zuid - Limburg bereikbaar op telefoonnummer 046 – 4360345 of bij geen gehoor vestiging Loomans Betonboringen Eindhoven 040 - 2112726.

• Vast aanspreekpunt op kantoor, planner en werkvoorbereider Ronny Stevens.


• Loomans betonboringen bv is een bedrijf wat al meer dan 40 jaar actief is in het boren, zagen, hak-, frees-, schuurwerk en bevestigingstechnieken in beton, steen en asfalt.
 
Als ondernemer bent u continu op zoek naar mogelijkheden om uw prestaties te verbeteren. Hierbij bent u afhankelijk van uw opdrachtgevers maar ook de partners waarmee u samen werkt zijn erg belangrijk. Hierbij is de keten zo sterk als de zwakste schakel. Loomans Betonboringen Limburg meent voor u een zeer sterke schakel te zijn.
 
Wij hebben de beschikking over 20 volledig ingerichte bedrijfswagens en zijn hiermee in Zuid - Nederland veruit de grootste aanbieder op boor-, zaag- en freesgebied. Door de overname van Daamen Betonboringen beschikken we nu over 30 volledig ingerichte bedrijfswagens met vakkundig personeel om uw opdrachten uit te voeren.  
 
Wij zijn VCA gecertificeerd en deelnemer van de SBIB. Wij beschouwen ons als een specialist in het verrichten van onze werkzaamheden voor zowel de GWW als B & U sector. Ook als het een afbouwsituatie betreft zoals in ziekenhuizen, kantoren, bewoonde woningen en industrie.

Daarnaast investeren wij doorlopend in de kwaliteit van onze medewerkers. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij door Fundeon zijn erkend als leerbedrijf. Loomans heeft de eerste drie betonboorders met een erkend diploma betonboorder.
 
 

 

 

 
 
Loomans Betonboringen
Leemkuil 13 
5626 EA Eindhoven
T +31 (0) 40 211 27 26 
E info@loomans.nl
 
Loomans Limburg
T +31 (0) 46 436 03 45
info@loomans.nl
 
Loomans Zeeland
T +31 (0)164 85 25 88
info@loomans.nl
 
Brouwers
Sleuvenhakbedrijf
Belgie
T +32 32260325

E info@brouwershakbedrijf.com